Bij Olea Espadán vind je een breed assortiment honing en pollen van imkers uit de Alto Palancia.

Deze biologische honing en pollen komen uit Natuurpark Sierra de Espadan. Bijvriendelijke omgeving met Rozemarijn, Lavendel, verschillende Heidebloemen, Tijm, suikerhoudende honingdauw (naald en loofbomen), Eucalyptus en Oranjebloesem.

Honing

Volledig natuurlijk product gemaakt door bijen op basis van bloemennectar (zoete vocht) en verrijkt met stoffen (o.a. enzymen) afkomstig uit de bij zelf. Vervolgens deponeren de bijen de verrijkte, geconcentreerd nectar in de honingraten om te rijpen.

Bijenpollen


eiwithoudend stuifmeel (bevat ook vet, mineralen en vitaminen). Natuurproduct verzameld uit de antenne van de bloem, en door bijen verandert in een uitstekend voedselproduct door toevoeging van nectar en de eigen stoffen.

De Producent

De honing  en pollen van imkers uit de Alto Palancia is bereid van door bijen verzamelde nectar uit de bloemen van deze planten, bomen en heesters. 100% natuurlijk en ambachtelijk. Zonder kunstmatige conserveringsmiddelen. Zonder kleurstoffen. Zonder toevoeging van glucose. Verzegeld met het merk van het Natuurpark.