Natuurlijke ambachtelijke producten op basis van Extra virgin olijfolie: Olijfolie, Tapenades, Jam, Zachte snoepjes en Cosmetica voor de detailhandel, restaurants en thuis. En als origineel relatiegeschenk. Stuk voor stuk producten van topkwaliteit uit de Sierra Espadán in Alto Palancia. Natuurgebied in de bergen van de Valenciaanse Gemeenschap in Spanje.

Opgenomen in:

 

parc naturalparc natural sello

Producten uit de Natuurparken van Valencia

Kwaliteitskeurmerk toegekend aan natuurproducten en ambachtelijke producten uit de natuurparken van Valencia.
DOP-Aceite-de-la-Comunitat-Valenciana

Denominación de Origen Protegida voor Valenciaanse Olijfolie

Herkomst- en kwaliteitsgarantie. Officiële erkenning van extra vergine olijfolie met een uitstekende smaak en een zuurgraad (of oliezuur niveau) onder 1º.  Deze olijfolie is een natuurlijk product waarin de smaak van de olijf, aroma en vitaminen behouden blijven. Het garandeert ook dat de olijven voor deze olie afkomstig zijn uit hetzelfde geografische gebied waar de olie wordt gemaakt en gebotteld.
slow food

Slow Food

Ark van Smaak: Olijfolie uit Sierras de Espadán en Calderona

Met de Ark van de Smaak wil Slow Food traditionele, ambachtelijke streekproducten voor de vergetelheid behoeden. Door teelt- en verwerkingsmethoden te documenteren en de opname van producten in de Ark van de Smaak zoekt Slow Food naar meer bekendheid en erkenning voor deze, vaak unieke, producten. (Slow food Foundation for Biodiversity)

greate taste 2012

Great Taste Award

Hoogst mogelijke Britse onderscheiding van the Guild of Fine Food