In het algemeen, verzendt Olea Espadán bestellingen binnen 72 uur na ontvangst van betaling. Olea Espadán geeft het pakket aan de vervoerder. Tenzij anders vermeld op de website, worden bestellingen alleen doordeweeks (op weekdagen) verzonden. Dagen voor verzending zijn maandag tot en met vrijdag, behalve op Nederlandse nationale feestdagen.

Binnen Nederland kunt u uw bestelling meestal binnen 3 werkdagen verwachten (maandag – zaterdag). Voor internationale zendingen hangt levering af van de afstand tot de bestemming. Houd rekening met een paar extra dagen tijd voor de controle en verwerking van de bestelling. Accuraat invullen van uw gegevens versnelt het proces. Wij verzenden niet naar postbussen.

In het geval een besteld artikel niet op voorraad is, ontvangt u een e-mail van Olea Espadán met een nieuwe leverdatum. In dit geval hebt u het recht uw bestelling te annuleren door een email te sturen naar correo@oleaespadan.com onder vermelding van het bestelnummer. Alle gedane betalingen worden  binnen 14 dagen teruggestort.

Adressering

Zorg ervoor dat u een volledig en juist afleveradres invoert wanneer u zich registreert. En wanneer u een bestelling plaatst. Als het adres onvolledig of onjuist is, is de kans groot dat het pakket niet aan uw deur afgeleverd kan worden.

In het geval dat een pakket terugkomt bij Olea Espadán vanwege een onvolledig of onjuist adres, zullen wij u vragen om het juiste adres te verstrekken. Eenmaal ontvangen, zullen we het pakket opnieuw versturen, waarbij de verzendkosten door u betaald moeten worden. In dat geval kunt u ook uw bestelling te annuleren. Uw betaling zal worden terugbetaald, exclusief verzendkosten. Controleer dus s.v.p. uw: postcode, straatnaam, huisnummer, woonplaats en, indien van toepassing, verdere toevoegingen.