U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst te annuleren, mits de verzegeling niet verbroken is. Beschadigde of geopende producten kunnen niet worden geretourneerd. Bij verbreking van de verzegeling is uw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Mocht u gebruik maken van uw herroepingsrecht, dan heeft u na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. Het product zal met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Olea Espadán geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via correo@oleaespadan.com.

Zodra uw retour is ontvangen en verwerkt, zullen we het verschuldigde orderbedrag (inclusief de verzendkosten in uw winkelmand) binnen 14 dagen terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de verzendkosten van de retourverzending van uw adres naar de webwinkel zijn op eigen kosten. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Reclamaties vanwege transportschade

Olea Espadán is niet verantwoordelijk voor schade als gevolg van transport. Als u gekozen heeft voor een verzekerde verzending (aangetekende verzending), dan komt u in aanmerking voor een vergoeding via PostNL (tot € 500). Neem bij transportschade contact op met PostNL.

Adressering

Zorg ervoor dat u een volledig en juist afleveradres invoert wanneer u zich registreert. En wanneer u een bestelling plaatst. Als het adres onvolledig of onjuist is, is de kans groot dat het pakket niet aan uw deur afgeleverd kan worden.

In het geval dat een pakket terugkomt bij Olea Espadán vanwege een onvolledig of onjuist adres, zullen wij u vragen om het juiste adres te verstrekken. Eenmaal ontvangen, zullen we het pakket opnieuw versturen, waarbij de verzendkosten door u betaald moeten worden. In dat geval kunt u ook uw bestelling te annuleren. Uw betaling zal worden terugbetaald, exclusief verzendkosten. Controleer dus s.v.p. uw: postcode, straatnaam, huisnummer, woonplaats en, indien van toepassing, verdere toevoegingen.